The Valley

Åminne Miljön asuinalueet

Nordcenterin golfkenttien viereen sijoittuva Åminne Miljö koostuu kolmesta asuinalueesta: The Hill, The Valley ja The Canyon. The Hillin rakentaminen on jo alkanut ja siellä viettää vapaa-aikaansa useita perheitä. The Valleyn ja The Canyonin rakentaminen alkaa vuoden 2020 aikana. Voit tutustua alueeseen ja sen tarjontaan tarkemmin tästä linkistä.

The Valley

Rakentuva yhteisö tarjoaa toiveittesi mukaan joko yksityisten tai yhteisöllisen vapaa-ajan asumistavan, sinä päätä kumman.  


The Valley maaliskuussa 2020.
Palaan uudella kuvalla kun kesävihreä koittaa.

The Valleyn luonto ja lähiympäristön palvelut luovat tälle alueelle puitteet, joissa varmasti viihdyt kaikkina vuodenaikoina. The Valley koostuu 20:stä kalliokankaisesta tontista. Alueelle on suunniteltu rakennettavan kauniisti luotoon sulautuvia, korkealaatuisia ja moderneja vapaa-ajan asuntoja. Alue soveltuu loistavasti sekä golffia harrastaville että erilaisia muita harrastemahdollisuuksia ja palveluja kaipaaville vapaa-ajan viettäjille. Alueelle on rakennettu valmis infra sekä kaksi uimakelpoista lampea, joista erityisesti perheen pienimmät saattavat pitää.Kesävihreät koittaneet.

Kommentit

  1. Upean näköistä. Onkin mukava lukea näistä rakentamisista. Meilläkin on urakka alkamassa. Täytyisikin kohta jo etsiä osaajaa maansiirtoon. https://www.tih-maansiirto.fi/palvelut

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Räätälöinnillä sopimukseen 1.3.2020 - 24.4.2020

Rakennuslupa 15.6 - 18.9.2020

Sisustus valmiina 3.5.201

Talon asemointi ja asemapiirros

Pääsuunnittelijan, vastaavan ja valvojan valinta