Talopaketin toimitus, säältä suojaan pystytys ja lattiavalu 27.10.2020 - 13.11.2020

27.10.2020 Talopaketin toimitus

Talopaketti tuli juuri niinkuin sovittiin, viikolla 44, itse asiassa heti sen alussa. No eivät ihan kaikki kuitenkaan, ikkunat puuttuivat toimituksesta, ovat kuulemma maalauksessa. Kasaus alkanee tänään, ikkunat asennetaan kun ne ovat saatavilla.


No ei tuhissut nokka tässäkään kovin kauan. Talopaketti tuli aamulla, tämä valmius noin klo 18:00.


30.10.2020 Runko kohta pystyssä

Oheiset kuvat ovat otettu tänään aamupäivällä eli kolme päivää toimituksesta.  Rungosta puuttuivat vielä sivuterassin ja kuistin pilarit, joka johtuu siitä, että niiden perustuksia joudutaan vielä hiukan säätämään. Kävimme tänään tontilla suunnittelemassa ja merkitsemässä maisemointikivien paikat. Kivillä tarkoitan tontin siivouksen yhteydessä löydettyjä ISOJA PYÖREITÄ luonnon kiviä. Itse olen tällaisten kivien suuri ihailija.


Miehet siirtämässä sivuterassin perustuspilareita oikeisiin paikkoihin nyt kun maata on saatu niiden alta pois.


Kuten kuvista näkyy sekä katto että seinät, jotka odottavat ikkunoita ovat suojattu muovilla kosteusvaurioiden estämiseksi. 


8.11.2020 Vesikatto lähes saavutettu 

Vesikattovalmius saavutetaan viikon 46 aikana eli alle kolme viikkoa talopaketin toimituksesta. Ikkunat tulivat alkuviikosta, jolloin ne ja ovet lukuunottamatta pääsisäänkäyntiä asennettiin heti paikoilleen.  Autokatoksen varastosta puuttuvat vielä seinät, jolloin sekin on vesikattovalmiudessa. Ensi viikolla alkavat lattiavalun esityöt (lvi ja sähkö), valu on tarkoitus suorittaa perjantaina. 

Tällaiselta siellä näyttää nyt.
11.11.2020 Lattiavalun valmistelut

Ennen lattian lopullista valua kaikki valun alle tulevat putket ja lattialämmitykseen liittyvät kaapelit tulee asentaa metalliverkkoon, joka jää tukemaan lattiavalun vahvuutta.  Kuvassa olevat punaiset viivat kuvaavat tulevien väliseinien paikkoja.  Lattialämmityksen kaapelit puuttuvat vielä tässä vaiheessa.

 

13.11.2020 Lattiavalu

Lattiavalu tehtiin lupauksien mukaisesti perjantaina 13.11. Pitäisiköhän tästä olla hädissään? No itse en ole taikauskoinen, joten uskon että kaikki on ok. Ohessa valun aloitusvaihe.


Hyvältä näyttää lopputulos ainakin kuvassa tiikeriraitoineen. Nyt odotellaan valun kuivumista ja sitten jatketaan sisällä. Ulkopuolella työt voivat toki jatkua.Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Räätälöinnillä sopimukseen 1.3.2020 - 24.4.2020

Rakennuslupa 15.6 - 18.9.2020

Pääsuunnittelijan, vastaavan ja valvojan valinta

Talon asemointi ja asemapiirros